Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 18. travnja 2022.

Planski dokumenti Svjetskog ekonomskog foruma nagovještavali su želju da se nestabilnost COVID-a iskoristi za restrukturiranje društva, otkazivanje razvoja nafte i plina i cenzuru interneta.Dokumenti dobiveni putem dokumenata o pristupu informacijama su bilješke na visokoj razini upućene tadašnjoj ministrici globalnih poslova Kanade — Chrystii Freeland — za sastanak Great Reset na Svjetskom gospodarskom forumu koji se održao 8. prosinca 2020.

Sastanci s Freelandom u WEF-u održani su samo nekoliko tjedana nakon što je Trudeau Veliko resetiranje nazvao teorijom zavjere u Donjem domu.

Dokumenti, priloženi u nastavku, otkrivaju da je Freeland bio supredsjedavajući na sastancima, zajedno s vladinim dužnosnicima iz Japana, Nizozemske, Južne Afrike, kao i Kentom Walkerom , višim potpredsjednikom za globalne poslove u Googleu i Dinom Powell McCormick , partner u Goldman Sachsu.

Sastanak je imao sedam ciljeva za post-COVID svijet za širi krug globalnih političkih i poslovnih čelnika tijekom Dijaloga u Davosu 25.-29. siječnja 2021.

Čelnici su željeli „ojačati globalnu suradnju; ponovno globalizirati pravedno; obnoviti održivo; produbiti javno-privatna partnerstva; povećati globalnu otpornost; promicati mir i sigurnost; i promicati ravnopravnost spolova.”

Planski dokumenti nagovještavali su želju da se nestabilnost COVID-a iskoristi za restrukturiranje društva, otkazivanje razvoja nafte i plina i cenzuriranje interneta:

“Reakcija na COVID-19 stoga ne smije biti dopuštena da reproducira ili perpetuira postojeće društvene norme koje potiču nejednakosti i društvene nemire. To se odnosi na online sferu, posebice zato što je tehnologija mjestimice počela prožimati svakodnevni život ubrzanim tempom nego što je to bio slučaj prije.”

"Također moramo graditi zelenije, koristeći ovaj trenutak za unapređenje klimatskih ciljeva i ciljeva ublažavanja, očuvanja okoliša i biološke raznolikosti, uključujući izgradnju otpornijih lanaca opskrbe i promicanje zelene tranzicije."

“Vrijeme je da se prebacimo na zeleniji način razmišljanja o gospodarskom rastu i shvatimo da bolja izgradnja zahtijeva da se vraćamo zelenije.”

„Kao što su ekološki svjesne politike i prakse preduvjet za održivi razvoj, tako je i postizanje ravnopravnosti spolova i osnaživanje svih žena i djevojaka. međusobne rodno utemeljene analize ključne su za osiguravanje maksimalne učinkovitosti i učinka naših akcija.”

Rebel News mogao je pristupiti ovim važnim dokumentima putem skupnog financiranja posebnog fonda za istraživanje   www.RebelInvestigates.com . 
SAMI PROČITAJTE DOKUMENTE :

https://assets.nationbuilder.com/therebel/pages/58271/attachments/original/1649447145/Under10mb.pdf?1649447145Dakle u odjeljku "Run of Show" jasno je istaknuto da je sastanak služio "zaključenju i dogovoru o nizu principa globalne suradnje koje je stvorio WEF". Freeland je zamoljen da "povede razgovor" o prvom od tih principa, a to je "ojačati globalnu suradnju".

Dok je oporavak od pandemije COVID-19 naveden kao jedan od ciljeva takvog globalnog partnerstva, dokument otkriva da oporavak od COVID-a nije samo cilj sam po sebi, već sredstvo za postizanje ciljeva kojima je WEF dugo težio. pravedniji i održiviji svijet.

Da napomenemo

Agenda 2030. je plan Ujedinjenih naroda (UN) za održivi razvoj, koji uključuje 17 ciljeva održivog razvoja (SDG) i 169 podciljeva koje države članice Ujedinjenih naroda žele postići do 2030. godine. Ti ciljevi uključuju, na primjer, osiguranje “održivih obrazaca potrošnje i proizvodnje”, “hitno djelovanje u borbi protiv klimatskih promjena” i smanjenje nejednakosti unutar i između [moj naglasak] zemalja.


Dokumenti također potvrđuju "KANADSKI PLAN", da upotrijebi COVID kako bi iskoristio dnevni red Svjetskog ekonomskog foruma uključuje 17 ciljeva održivog razvoja (SDG) 

Nema komentara:

Objavi komentar