Pretraži ovaj blog

subota, 11. lipnja 2022.

Globalistička kabala planira preuzeti kontrolu preko WHO-a kroz upravljanje biosigurnošću, a to pokušavaju učiniti koristeći dva različita načina.

 PRIČA NA KRATKI POGLED

 • Svjetska zdravstvena organizacija pokušava preuzeti kontrolu nad globalnim praćenjem i odgovorom na pandemiju te, u konačnici, svim odlukama o zdravstvenoj skrbi
   

 • Bill Gates namjerava odigrati ključnu ulogu u ovom preuzimanju. On gradi tim za odgovor na pandemiju za SZO, nazvan "Global Epidemic Response & Mobilization" ili GERM tim, koji će imati ovlasti nadzirati nacije i donositi odluke o odgovoru na pandemiju, kao što je kada obustaviti građanske slobode kako bi se spriječilo širenje bolesti
   

 • Globalistička kabala planira preuzeti kontrolu kroz upravljanje biosigurnošću, a to pokušavaju učiniti koristeći dva različita načina. Ako se ne uspijemo odbraniti od oba napada, završit ćemo pod totalitarnom vlašću
   

 • Prvi napad dolazi u obliku amandmana na Međunarodnu zdravstvenu regulativu (IHR), o kojima trenutno glasa Svjetska zdravstvena skupština. Ovim amandmanima oduzet će se suverenitet državama članicama i dati SZO-u neviđenu moć da ograniči vaše zdravstvene i građanske slobode u ime biološke sigurnosti. Uključite se i pozovite čelnike svoje nacije da odbace amandmane ako budu usvojeni. Ako ne budu odbijeni, postat će obvezujući zakon u studenom 2022
   

 • Drugi napad dolazi kroz novi međunarodni sporazum o pandemiji sa WHO-om. Namjeravaju eliminirati individualiziranu medicinu i dati opće odluke o tome kako se data prijetnja treba riješiti, a to može rezultirati samo bespotrebnom patnjom - da ne spominjemo gubitak slobode pojedinca

 

 U "The Corbett Report" iznad, nezavisni novinar James Corbett recenzira sadržaj knjige Billa Gatesa " Kako spriječiti sljedeću pandemiju ".

"To je toliko bijesno, mučno, smiješno kao što biste očekivali", kaže on. "Ovo je smiješna knjiga... Ovdje zasigurno nema ništa od medicinske ili znanstvene vrijednosti... To je zbunjujuća knjiga čak i iz propagandističke perspektive.

Gatesov cilj pisanja knjige je razoružati javnost i pripremiti nas da prihvatimo plan koji bi Gates i njegovi saveznici htjeli nametnuti svijetu.

 

U konačnici, ovdje se radi o prikupljanju potpore opće javnosti - ili barem općeg razumijevanja javnosti - za razvoj biosigurnosne agende."

Gatesove knjige Corbett prolazi kroz Gatesovu knjigu poglavlje po poglavlje, pa ako nemate vremena, možete pregledati one koji vas najviše zanimaju:

 • Poglavlje 1: Učite od COVID-a (vremenska oznaka: 12:58)
   

 • Poglavlje 2: Napravite tim za prevenciju pandemije (vremenska oznaka: 18:23)
   

 • Poglavlje 3: Budite bolji u ranom otkrivanju izbijanja (vremenska oznaka: 26:21)
   

 • Poglavlje 4: Pomozite ljudima da se odmah zaštite (vremenska oznaka: 31:01)
   

 • Poglavlje 5: Brzo pronađite nove tretmane (vremenska oznaka: 37:26)
   

 • Poglavlje 6: Pripremite se za izradu cjepiva (vremenska oznaka: 39:46)
   

 • Poglavlje 7: Vježbajte, vježbajte, vježbajte (vremenska oznaka: 47:06)
   

 • Poglavlje 8: Smanjite zdravstveni jaz između bogatih i siromašnih zemalja (vremenska oznaka: 50:49)
   

 • Poglavlje 9: Napravite - i financirajte - plan za sprječavanje pandemija (vremenska oznaka: 57:40)

   

 • Pogovor: Kako je COVID promijenio tijek naše digitalne budućnosti (vremenska oznaka: 1:03:00)


Do sada ste vjerojatno čuli da Svjetska zdravstvena organizacija pokušava preuzeti kontrolu nad globalnim praćenjem i odgovorom na pandemiju , te u konačnici, svim odlukama o zdravstvenoj skrbi.

 

 

 

Ali jeste li znali da je Bill Gates, najveći financijer WHO-a (ako spojite financiranje njegove zaklade i GAVI), također namjerava igrati ključnu ulogu u ovom preuzimanju?

Kako Gates objašnjava u videu na početku Corbettova izvješća, on gradi tim za odgovor na pandemiju za SZO, nazvan "Globalni odgovor na epidemiju i mobilizacija" ili GERM tim.

 

Ovaj tim će se sastojati od tisuća stručnjaka za bolesti pod nadležnošću SZO-a, te će pratiti nacije i donositi odluke o tome kada će obustaviti građanske slobode kako bi se spriječilo širenje bolesti.

Nažalost, kao što je primijetila voditeljica "Rising" Kim Iversen u gornjoj video kompilaciji, ako nas je COVID-19 ičemu naučio, to je da je zaustavljanje širenja virusa manje-više nemoguće, bez obzira koliko su drakonska pravila.

 

U međuvremenu, nuspojave zatvaranja i zatvaranja poslovanja su višestruke.

Zdravlje ljudi je patilo od nedostatka zdravstvene zaštite. Depresija i samoubojstva su naglo porasli. Ekonomije su propale. Nasilni kriminal je u porastu. 

Tucker također ukazuje na lažnu premisu iza Gatesova plana prevencije pandemije, navodeći:

"Ova teorija kontrole virusa - predodžba da mučenje populacije čini da se prevladavajući virus skupi i nestane - potpuno je novi izum, mehanizacija primitivnog instinkta.

Velike boginje zauzimaju jedinstveno mjesto među zaraznim bolestima kao jedine koje pogađaju ljude To je iskorijenjeno. Postoje razlozi za to: stabilan patogen, odlično cjepivo i sto godina usredotočenog rada na javnom zdravstvu. To se nije dogodilo zbog karantina, već zbog pažljive i strpljive primjene tradicionalnih načela javnog zdravlja.

Gatesova destruktivna pohlepa


Tijekom COVID-a, u osnovi smo zamijenili lažnu zaštitu od jedne stvari za mnoštvo drugih bolesti koje su dugoročno daleko gore.

 

Sada, Gates i WHO žele ovu katastrofalnu strategiju učiniti normom.

Još jednom vidimo da Gates u osnovi plaća WHO-u da diktira što svijet mora učiniti kako bi zaradio tonu novca, jer je uvijek jako ulagao u sama "rješenja" koja predstavlja svijetu. Iako je izgradio reputaciju filantropa, njegovi postupci su sebični, primatelji njegove "velikodušnosti" završe gore nego što su bili prije.

Primjer: Nakon 15 godina, Gatesov projekt Zelene revolucije u Africi (AGRA) sada se pokazao kao epski promašaj. Gates je obećao da će projekt "udvostručiti prinose i prihode za 30 milijuna poljoprivrednih kućanstava do 2020. godine."

Ta je lažna prognoza izbrisana s web stranice AGRA-e u lipnju 2020., nakon što je procjena Sveučilišta Tuft pokazala da se glad zapravo povećala za 31%.

 

28. veljače 2022., prvo izvješće o evaluaciji potvrdilo je neuspjeh AGRA-e. 

Dvostruki napad globalista na nacionalni suverenitet


No, vratimo se na plan globalista koji žele da preuzmu globalnu kontrolu kroz upravljanje biosigurnošću, oni to pokušavaju učiniti koristeći dva različita načina.

 

Ako se ne uspijemo odbraniti od oba napada, završit ćemo pod totalitarnom vlašću.


Prvi napad dolazi u obliku amandmana na Međunarodne zdravstvene propise (IHR). Drugi napad dolazi kroz novi međunarodni sporazum o pandemiji sa WHO-om.

Počevši od prve strategije preuzimanja, zemlje diljem svijeta su u procesu glasovanja o izmjenama IHR-a.

 

Do 28. svibnja 2022. Svjetska zdravstvena skupština završit će svoje glasovanje o ovim izmjenama i dopunama i, ako budu usvojeni, bit će doneseni u međunarodno pravo u studenom 2022.


IHR, usvojen 2005., ovlašćuje SZO da proglasi javno Hitna zdravstvena situacija od međunarodnog značaja (PHEIC).

 

Ovo je posebna pravna kategorija koja SZO-u omogućuje pokretanje određenih ugovora i postupaka, uključujući ugovore o lijekovima i cjepivima. Iako IHR već daje SZO-u iznimnu moć nad globalnom zdravstvenom politikom, prema sadašnjim pravilima, države članice moraju pristati na preporuke SZO-a.

Ovo je jedna ključna značajka koja je za reviziju. Prema novim amandmanima, SZO bi mogao proglasiti PHEIC u državi članici zbog prigovora te države.

 

Izmjene također uključuju ustupanje kontrole regionalnim direktorima SZO-a koji su ovlašteni proglasiti izvanredno stanje od regionalnog značaja za javno zdravstvo (PHERC).

Ukratko, amandmani IHR-a uspostavljaju "globalističku arhitekturu globalnog zdravstvenog nadzora, izvješćivanja i upravljanja", upozorava dr. sc. Robert Malone, a mi javnost nemamo pravo glasa po tom pitanju.

Nemamo službeni put za pružanje povratnih informacija Svjetskoj zdravstvenoj skupštini, iako će amandmani WHO-u dati neviđenu moć da ograniči naša prava i slobode u ime biološke sigurnosti.

 

Ne postoji čak ni javno dostupan popis tko su izaslanici niti tko će glasovati o amandmanima.
 


Sažetak


predloženih izmjena IHR-a Malone je nedavno dao sažetak predloženih izmjena IHR-a.

 

Sve u svemu, SZO želi izmijeniti 13 različitih članaka IHR-a (članci 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 18, 48, 49, 53 i 59), čiji je krajnji rezultat sljedeći: 
 

 1. „Pojačani nadzor – prema članku 5., SZO će razviti kriterije ranog upozorenja koji će joj omogućiti da uspostavi procjenu rizika za državu članicu, što znači da može koristiti vrstu modeliranja, simulacije i predviđanja koja preuveličava rizik od COVID-a -19 prije više od dvije godine. Nakon što SZO izradi svoju procjenu, priopćit će je međuvladinim organizacijama i drugim državama članicama.
   

 2. Rok od 48 sati – prema člancima 6, 10, 11 i 13, država članica ima rok od 48 sati da odgovori na procjenu rizika SZO i prihvati ili odbije pomoć na licu mjesta. Međutim, u praksi se ovaj vremenski okvir može svesti na sate, prisiljavajući ga na poštivanje ili suočavanje s međunarodnim neodobravanjem koje predvode SZO i potencijalno neprijateljske države članice.
   

 3. Tajni izvori – Prema članku 9., SZO se može osloniti na neotkrivene izvore za informacije koje bi ih navele da proglasi izvanredno stanje u javnom zdravstvu. Ti izvori mogli bi uključivati ​​Big Pharma, finansijere SZO-a kao što su Zaklada Gates i Savez GAVI koji je osnovao i financirao Gates, kao i druge koji žele monopolizirati vlast.
   

 4. Oslabljeni suverenitet – prema članku 12., kada SZO primi neotkrivene informacije o navodnoj prijetnji javnom zdravlju u državi članici, glavni ravnatelj se može (ne mora) konzultirati s Odborom za hitne slučajeve WHO-a i državom članicom. Međutim, on/ona može jednostrano proglasiti potencijalnu ili stvarnu javnozdravstvenu izvanrednu situaciju od međunarodnog značaja.


Ovlast glavnog ravnatelja zamjenjuje nacionalnu suverenu vlast. To se kasnije može upotrijebiti za provedbu sankcija nad nacijama."

Nakon što amandmane usvoji Svjetska zdravstvena skupština, nacije će imati samo ograničeno vrijeme - šest mjeseci - da ih odbace.

 

To bi nas dovelo u studeni 2022. Svaka nacija koja nije službeno odbacila amandmane tada će biti zakonski vezana za njih, a svaki pokušaj da ih odbije nakon šestomjesečnog počeka bit će ništavan.Napad br. 2 – Sporazum SZO-a o pandemiji

Drugi pokušaj da se dobije globalna kontrola je putem međunarodnog sporazuma o pandemiji sa WHO-om.

 

Međuvladino pregovaračko tijelo (INB) osnovano je kao pododjel Svjetske zdravstvene skupštine u prosincu 2021. u svrhu izrade nacrta i pregovora o ovom novom sporazumu o pandemiji.

Ukratko, WHO želi svoje vodstvo u pandemiji učiniti trajnim. Zatim može proširiti svoju moć na zdravstvene sustave svake nacije i na kraju implementirati univerzalni ili "socijalistički" zdravstveni sustav kao dio Velikog resetiranja.

Iako se trenutno ne raspravlja o univerzalnom zdravstvenom sustavu utemeljenom na WHO-u, postoje svi razlozi za sumnju da je to dio plana. Generalni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus je ranije izjavio da je njegov "središnji prioritet" kao glavnog direktora pogurati svijet prema univerzalnoj zdravstvenoj pokrivenosti. 

I, s obzirom na to da je SZO promijenio svoju definiciju "pandemije" u "svjetsku epidemiju bolesti", bez izvorne specifičnosti teške bolesti koja uzrokuje visok morbiditet, gotovo se sve moglo učiniti da odgovara kriteriju pandemije.


SZO namjerava eliminirati individualiziranu medicinu i dati opće odluke o tome kako se određena prijetnja treba riješiti, a to može samo rezultirati u bespotrebnoj patnji – da ne spominjemo gubitak slobode pojedinca.Uzmimo za primjer COVID-19. Ne samo da rizik od COVID-a nije isti za ljude u New Yorku i zaleđu Australije, nije čak ni isti za sve ljude u tim područjima, jer COVID uvelike ovisi o dobi i osnovnim zdravstvenim uvjetima.

WHO inzistira da je lijek isti za sve svugdje, no rizici se uvelike razlikuju od nacije do nacije, regije do regije, od osobe do osobe.

 

Namjeravaju eliminirati individualiziranu medicinu i dati opće odluke o tome kako se određena prijetnja treba riješiti, a to može rezultirati samo bespotrebnom patnjom - da ne spominjemo gubitak slobode pojedinca.

 

Jeste li spremni prepustiti sva ovlaštenja grupi koju vodi Gates?


 

 

IzvorNema komentara:

Objavi komentar