Pretraži ovaj blog

utorak, 5. srpnja 2022.

FORMULA NA KRAJU CIKLUSA ZA: 'CIJEPLJENE' - KOLIKO ĆE ŽIVJETI?


Često mi postavljaju pitanje:

Ako sam uzeo "cjepivo", koliko ću živjeti...?

Odgodio sam ovo pitanje svom prijatelju, dr. Mylo Canderianu , Ph.D. (rođen kao Milos Iskanderianos, Krf, Grčka, 1938.), koji je razvio patent za grafen oksid za upotrebu kao hematološko biološko oružje 2015. godine.
 

Potpuno transparentno, dr. Canderian je ono što bih ja nazvao "genocidnim globalistom," koji slijedi Precept Ten of Georgia Guidestones , o čemu se vrlo rijetko raspravlja, izjavljujući,

"Ne budi rak na Zemlji; ostavi mjesta prirodi."

Dr. Canderian medicinski je suradnik Svjetske zdravstvene organizacije ( WHO ) i također jako podržava Klausa Schwaba i " Veliko resetiranje ", uvođenje jedne svjetske digitalne valute što je sekundarni cilj WHO-a za 2022. Dr. Canderian smatra da su 95% svjetske populacije " beskorisni žderači " koje treba eutanazirati što je prije moguće.


"Pogledajte središte Chicaga, Baltimorea ili Los Angelesa," rekao je, "i jasno ćete vidjeti zašto Beskorisni Jedači moraju biti ugušeni kao bijesni psi."

Izrazio je svoj prezir prema,

"Zarazni edukatori" koji promoviraju kritičku teoriju rase i uvjereni su da će "cjepivo" stati na kraj "ljudskom raku na Zemlji".

Dr. Canderian je gorljivi zagovornik Dužnosti i Obaveze slobodnog zidarstva da riješi svijet "kuge čovječanstva" Ipak, na osobnoj razini, on i ja dijelimo strast prema istom egzotičnom jelu koje se poslužuje u L'emince de Veau u Ženevi: krem ​​juhi od kolibrića nakon koje slijedi losov jezik. Oboje smo obožavatelji kuhara Gastona Sere de Rivieresa , koji je kulinarski genij. Pa sam pitao Myloa,


"Kako "cijepljeni" mogu sa sigurnošću znati koliko dugo mogu živjeti nakon što su ubodeni?"

Predstavio mi je informaciju pod nazivom "Formula kraja ciklusa".

Objasnio je kako je lako izračunati.

"Moć jednostavnosti", rekao je. "Postoji maksimalni ciklus od deset godina od injekcije do kraja ciklusa" (ili smrti), objasnio je.

 

"I to je izuzetno lako odrediti."

Rekao je da ga svaki hematolog može vidjeti za nekoliko sekundi pod mikroskopom, a još lakše pod elektronskim mikroskopom.

"Postotak krvi zahvaćene (ili kontaminirane) grafen oksidom ili njime je reciprocitet izračuna na kraju ciklusa", otkrio je.

Drugim riječima,


"cijepljeni" (kako on naziva svakoga kome je ubodeno biooružje za eksperimentalnu upotrebu, eugenička depopulacija, smrtonosna injekcija ) koji ima 20% pogoršanja grafen oksida u krvi će, izuzev bilo kojeg drugog ulaznog kriterija, živjeti 8 godina (10 godina manje od 20%).

Netko sa 70% propadanja grafen oksida neće živjeti više od 3 godine. (10 godina manje 70%).

 


 Dr. Jane Ruby je intervjuirao Stew Peters u njegovom podcastu (gornji video) i pokazala je primjere kako izgleda pokvarena krv kada je izložena grafen oksidu .

"Grafen oksid , za one koji ne znaju, komponenta je Messenger RNA spike proteina i priona , koji su u ratu s,

srce, pluća, mozak i krv za kisik...

Grafen oksid je kisikova spužva koja tijelu oduzima potrebni kisik i uzrokuje mnoge komplikacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na,

  • Anafilaktički šok

  • toksično zgrušavanje krvi

  • smrtonosna paraliza pluća

  • mitohondrijski rak

  • endotelni karcinom."

Gledište dr. Myla Canderiana gotovo je isto kao Klaus Schwab, Bill Gates i glavni izvršni direktor Big Pharme :

NEKA SVI POGINU...!

Pitao sam Myla kakav učinak imaju drugi i treći udarci i pojačivači i kako to mijenja tablicu na kraju ciklusa .

Mylo je odgovorio:

“To je sve mjerljivo hematološkim pretragama.

 

Što više injekcija i pojačivača dobiju imbecili, to će njihova krv izgledati gore pod mikroskopom i brže će se pretvoriti u gnojivo."

 

https://www.linkedin.com/in/dr-mylo-canderian-phd-a61a49209/

https://www.profession-gendarme.com/attali-prophete-ou-conspirateur/

https://davidicke.com/2021/08/01/how-long-do-the-vaccinated-have-to-live/

https://www.thebernician.net/globalist-banker-predicted-scamdemic-genocide-of-the-useless/

Nema komentara:

Objavi komentar